computerarbejde

Ta ditt företag till nya höjder med WebCRM

Det är naturligtvis av yttersta vikt att ens företag ska bli en så stor succé som möjligt, men för att nå framgång så behövs ibland lite hjälp på vägen. Det finns ett helt hav av uppdrag och uppgifter som måste skötas inom ett välfungerande företag, och för att det inte ska bli överväldigande så kan man lätta på trycket och få hjälp genom ett flertal tjänster som systemet WebCRM erbjuder. Läs mer om CRM här eller se nedan för en snabb genomgång kring vad CRM kan göra för ens företag.

Vad är WebCRM?

WebCRM är ett system med 20 000+ användare som har hjälpt mer än 2 500 företag i 20 olika länder. Det kommer därför inte som en överraskning att de har så många nöjda kunder och ett system som verkligen fungerar. Skälet till varför grundarna av WebCRM tog beslutet att skapa sitt eget CRM-system var kort och gått för att systemen som för närvarande fanns på marknaden var rent för komplicerade. Med WebCRM får man dock tillgång till ett mycket användbart och lättnavigerat verktyg som ser till så att försäljningen inom ens företag ökar.

Några av de skäl till varför så många företag väljer att ta hjälp av WebCRM är exempelvis för att det erbjuder guider och kurser i form a videor samt support för att alla inom företaget ska komma igång snabbt. Därtill är systemet utformat för att passa perfekt med ens befintliga system samt kan anpassas till varje företags behov. Här är bara ett få av fördelarna med att använda WebCRM:

  1. Enklare att organisera ens arbete
  2. Enklare att minnas kunder som behövs ringas samt att ha tid för alla
  3. Enklare att segmentera ens kunder
  4. Enklare att rikta ens säljaktiviteter och nyhetsbrev

De olika paketen hos WebCRM

WebCRM vill att processen ska bli enkel och smidig samtidigt som man får välanpassad hjälp som är skräddarsydd efter ens företags behov. För denne anledning har man möjligheten att ta beslutet mellan tre olika ”nivåer” av funktioner och tjänster. Ha i åtanke att man alltid kan uppgradera till det mer omfattande paketet vid ett senare tillfälle om man så önskar. De tre omtalade och populära paketen som just WebCRM erbjuder går under benämningen Standard, Plus och Enterprise.

Standard är ett mycket bra val för de som har ett lite mindre företag eller nyligen har startat sitt företag och känner för att prova på hur CRM fungerar. Plus är det mest populära paketet som beställs hos WebCRM och blir perfekt för de företag som är på jakt efter styrverktyg för ekonomi, säljteam samt ledning. Sist men inte minst har vi det största paketet under namnet Enterprise. Det här paketet tillåter en att få tillgång till en lång rad olika tjänster och funktioner som de två tidigare paketen inte innehåller. Besök WebCRM’s hemsida för att få en mer specifik lista över exakt de funktioner och tjänster som varje paket innehåller. För hjälp från kundtjänsten kan man enkelt kontakta WebCRM genom kontaktformuläret på deras sida eller genom att ringa under öppettiderna. Besök WebCRM redan idag och kika på det förträffliga systemet som storslaget kan hjälpa ens företag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *