Stålhyllor

Stålhyllor för ordning och reda

En stålhylla har många fördelar och är därför ett lätt val när du väljer vilken hylla du vill förvara dina prylar i. Vi kan göra en lång lista på vilka fördelar det finns med att välja stålhyllor framför exempelvis trä eller plast, här är några.

Kombinera stålhyllan som du vill

En stålhylla går att kombinera på många olika sätt. Den kan kombineras för att få plats just där du tänkt ha den och med just de prylar du tänkt ha i den. Du kan välja djup på hyllan i allt från 30-60 cm, om djupet ska styras av hur stor plats du vill att den ska ta eller av vilka prylar du vill lägga i den är förstås din ensak. Även längden på hyllan går att variera i två olika storlekar, 90 eller 100 cm. Under fliken stålhyllor kan du själv välja hur din hylla ska kombineras utefter dina önskemål.

Designad utifrån användarens behov

Till skillnad från andra typer av hyllor är denna hylla designad utifrån användarens behov, vi har nämligen själva designat hyllan precis utifrån hur den används i praktiken. Hyllan är designad utifrån olika typer av miljöer, men framför allt för att användas för förvaring i till exempel verkstaden, garaget eller förrådet. Med dessa miljöer som utgångspunkt har prioritet varit att stålhyllan ska vara hållbar och funktionell.

Hållbarhet och funktion

Med hållbarhet och funktion menar vi att den ska vara anpassad till utrymmet den placeras i och prylarna som förvaras i den.

Viktbärande

Alla hyllplan är tillverkade för att kunna bära upp till 100 Kg/hylla. För dig som önskar ytterligare viktkapacitet finns hyllförstärkning att köpa till som gör att ett hyllplan istället kan bära upp till 160 Kg.

Slittålig

Hyllorna är slittåliga. Hyllorna skyddar mot rost och slitage. Såväl systemen för stålhyllorna som själva arkivhyllorna är tillverkade av stål som är galaniserat. Galvaniseringen skyddar mot just rost och slitage. För dig som önskar ytterligare tålighet för hyllorna finns ett pulverpackat alternativ vilket gör hållbarheten än bättre.

Design

Stålhyllan är alltså designad för att fylla sin funktion, vara hållbar och slittålig. Den är lätt att montera och går att komplettera i efterhand med obegränsade antal hyllplan åt både höger och vänster.

Produktion och leverans

All produktion sker i vår egen fabrik i Herlev, norr om Köpenhamn. Hyllorna levereras direkt från fabriken till dig som slutkund, vilket gör att vi kan hålla låga priser och bra kvalitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *