Sexleksaker för kvinnor

Det är mer och mer vanligt att man som kvinna och tjej intresserar sig för olika typer av sexleksaker och marknaden har verkligen utvecklats för vad som finns att erbjudas. Besök denna webbplats och se. Nu gömmer man inte längre undan de intima leksakerna som man äger, utan nu är det mer vanligt att man till och med diskuterar öppet med sina vänninor om olika sexleksaker, vilka leksaker ens vänninor har provat, eller kanske borde prova. Kvinnans sexuella lust är inte längre tabu och varje kvinna bör äga minst en sexleksak. Det finns en rad olika varianter och modeller av leksaker att välja och vraka bland.

Vibrator

Den kanske mest omtalade och vanligaste sexleksaken för kvinnor är just vibrator. Det är en stav som till utseendet inte behöver påminna om en penis. Självklart finns det de vibratorer som har en penisform men en stor del av vibratorerna görs mer feminina och får ett utseende av att vara rund och mjuk i formen. Vibratorn har ofta flera olika funktioner och den vibrerar i olika hastigheter och vissa har även en roterande effekt. Dessa är också ofta färgglada.

Dildo

En dildo är mer som en penis till utseende och form. Ofta görs dessa väldigt detaljerade där man ser tydligt vart ollonet går samt har synliga blodådror. Det finns givetvis dildos som är färgglada men det vanligaste är att en vanlig dildo görs i olika nyanser av hudfärgat.

Analsexleksaker

Gillar man analsex finns det sexleksaker även för detta. Leksakerna kategoriseras ofta genom nybörjare, där produkternas storlek är mindre, och avancerade, där produkternas storlek blir större. Analsexleksaker finns i mängder av olika utföranden, former och storlekar och det finns även de som har extra funktioner så som vibration. Som vid alla typer av analsex rekommenderas att använda rikligt med glidmedel och ta det lugnt. Leksakerna för detta ändamål är ofta utformade just för att man ska kunna ta det lugnt och försiktigt.

Leksaker för klitoris

Givetvis finns det även leksaker som är utformade för att stimulera det viktigaste på en kvinnokropp, nämligen klitoris. Det finns särskilda klitorisvibratorer som har mängder av olika funktioner. Gillar man oralsex och att bli slickad över klitoris finns också särskilda maskiner som ska efterlikna just detta.

Det är som sagt en hel djungel att upptäcka och leta sig fram i för att hitta de sexleksaker som man själv gillar och för att komma fram till hur man gillar att använda dessa. Det gäller bara att våga prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *