yogabyxor

Kombinera vardagsliv och träning med rätt plagg

Yoga har på senare tid ökat explosionsartat och anses vara en av de mest populära träningsmetoderna. Anledningarna kan vara många, men det är känt att även om det kan vara tufft att köra ett ordentligt yogapass, tycker många att det samtidigt är en avslappningsform och en lugnare variant av träning där man inte svettas ut litervis med vätska. Att utöva yoga har blivit mer än ett träningspass. Det har utvecklats till en livsstil som modevärlden har uppmärksammat och idag är det lika rätt att bära sportplagg till vardags som det är att bära vardagsplagg till sport. Det är hett att vara trendig på gymmet och det är trendigt att vara sportig till vardags.

På samma gång kan det vara gulligt med något kvinnligt och lätt som man bara kan dra på sig, och då står en tunika högt i kurs.

Kombinera sport och fritid

Allteftersom yogan har utvecklats och ökat bland folk, så har även träningskläderna som man använder under passen sålt som smör i solsken. Och faktum är att flera av dessa plagg som tunikor eller yogabyxor, även går bra att använda till vardags. Hitta et stort urval av yoga byxor här.

De är sköna att bära på väg till yogastudion och samtidigt sköna att ha för en lugn promenad eller avkoppling i soffan. Yogakläder är lätta att röra sig i och de är ofta gjorda av material som har lätt för att andas.

Gränsen mellan sportkläder och plagg man bär till vardags, har suddats ut alltmer då många sätter bekvämligheten på första plats. Att kombinera söta tunikor med ett par enkla yogabyxor, är också en stil som ofta skymtas på stan eller utomhus på gatan. För att hitta din stil eller utforska mer i modeväg, vad som kan tänkas passa dig och ditt liv, kan du klicka här för mer inspiration. Numera ser många ut som om man vore direkt på väg till eller från gymmet, och ibland kanske man inte ens behöver byta om innan man tar fram sin yogamatta eller sätter sig framför roddmaskinen.

Lounge-stilen

En annan stil som man kan ha både till vardags och hemma, är lounge-plaggen som är en slags mysig outfit men som samtidigt ska vara cool och snygg. Flera märken erbjuder en s.k. lounge-kollektion för avkoppling i hemmet, men man ser plaggen lika ofta på människor på väg till fiket eller hem till kompisar. Lounge är mer än en vanlig joggingoverall. Det är trendiga plagg som även förknippas med bekvämlighet, ungefär som yogakläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *