Icy Wilds Online

Icy Wilds är en ny spelautomat med vintertema som lär lysa upp vintermörkret med sina stora vinster. Bakom spelet står den välkända spelutvecklaren IGT. De är beryktade för att använda många vinstlinjer och Icy Wilds är inget undantag, eftersom det bjuder på hela 50 stycken. Resultatet är fler chanser att vinna på varje snurr. Till det kan du lägga alla spännande bonusfunktioner där det går att få hela hjul med låsta wilds eller uppemot 45 free spins. Icy Wilds Online finns tillgängligt både på dator och mobil. Läs vidare för att få veta mer om detta intressanta nytillskott.

Om Icy Wilds Online

Spelet är uppbyggt av 5 hjul med 4 rader. Totalt finns 50 fasta vinstlinjer. Lägsta insats per snurr är 5 kr och högsta insats är 10 000 kr så spelet passar både spelare som föredrar blygsamma insatser och storspelare som inte sparar på krutet. Spelet har som sagt ett vintertema och i huvudrollen finns en isprinsessa. Andra högt betalande symboler är snöleoparder, snöugglor och juveler. De lägst betalande symbolerna består av de klassiska kortsymbolerna med J, Q, K och A. För att höja stämningen lär du också märka en del norrsken och de spektakulära ljudeffekterna. IGT har verkligen lyckats skapa en vintrig atmosfär och trots all snö och is känns Icy Wilds Slot glödhett tack vare alla funktioner. RTP-värdet ligger mellan 92,15% och 96,15%, vilket är i linje med IGT:s övriga spelautomater.

Funktioner i Icy Wilds

Alla som gillar free spins bör hålla utkik efter isbjörnarna. De fungerar som scatter-symboler och får du tre eller fler spridda över hjulen startar funktionen med minst 10 free spins och maximalt hela 45 free spins. Under funktionen ökar symbolernas värde och dessutom kan den återaktiveras om du har turen att återigen få tre eller fler isbjörnar på hjulen. Detta kan hända flera gånger upp till maximalt smått otroliga 250 free spins.

Den andra funktionen i Icy Wilds Online är kallad ”WIld Feature”. Denna wild-funktion inleds varje gång du får en full stapel av någon av de högt betalande symbolerna, d.v.s. om till exempel ett helt hjul är fullt av snöleoparder, omvandlas det hjulet till ett wild-hjul för nästa snurr. Med tanke på hela 50 vinstlinjer kan wild-hjul ge riktigt höga vinster.

Sammanfattning

Icy Wilds är en perfekt spelautomat för den som gillar vackra vintermiljöer och djur i de nordliga delarna, som isbjörnar och snöleoparder. Wild-hjulen och funktionen med free spins gör att spelet betalar riktigt bra när turen är på din sida. Provspela gärna Icy Wilds med låtsaspengar för att testa spelupplevelsen, sedan kan du utnyttja en casinobonus för att ta chansen att vinna stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *