kontorsdesign

Fungerande kontorsdesign för alla företag

Som företagare är det viktigt att vara medveten om betydelsen av ett snyggt och representativt kontor. Trots allt är ju kontoret många gånger företagets ansikte utåt och en plats dit man kan bjuda in kunder och andra intressenter. Samtidigt är ett snyggt och inbjudande kontor med inredning från www.propagandashop.se viktigt inte bara mot företagets kunder, utan också dess anställda. Ett trivsamt kontor är alltid roligare att arbeta i, vilket naturligtvis gynnar kreativiteten och produktiviteten.

Vad är då en fungerande kontorsdesign? Detta handlar förstås om tycke och smak som så mycket annat. Dock finns det ett visst antal knep man kan använda sig av för att skapa en tilltalande och fungerande kontorsmiljö, som framförallt gör susen för företagets image. Förutom rätt belysning så är antagligen den bästa metoden att använda sig av skyltar och displayer av olika varianter. Skyltar är ett mycket effektivt sätt att visa upp företaget, att ge företaget ett namn mot sina kunder och för att bygga upp sitt varumärke. Titta på www.skyltx.se för inspiration.

Just skyltar kan vara utformade på en mängd olika sätt. Till att börja med kan man förstås fritt välja vilken storlek man vill ha. Det är lätt att tänka stort när det handlar om att visa upp företagets logga och namn, men här får man tänka till lite: det handlar om vad som passar bäst in i det sammanhang där skylten ska finnas. Till att börja med bör man tänka på var skylten sitter och på vilket avstånd den ska synas. Ett kontor som är beläget med fri sikt kan exempelvis med stor fördel satsa på en skylt som är tillräckligt stor att den syns på långt håll.

Ett företag som väljer en stor skylt som ska ses av förbipasserande på gatan är rent slöseri; skylten kan vara alldeles för stor för att upptäcka om man går nära förbi den. Här är det i så fall bättre att satsa på en mindre variant, som är mycket lättare att upptäcka och som verkligen förmedlar det budskap som det var tänkt.

Man kan dock gärna skyltdekorera ett kontor även på insidan. En snygg variant är att ha en stor skylt med företagets namn och logga precis över receptionen. Detta gör att företaget ger sina kunder ett gott första intryck, som är ack så viktigt. Populärt är också att använda sig av en och annan skylt i olika sammanträdesrum, för att förstärka företagets image i lokalerna. En skylt kan också vara upplyst, om så önskas, vilket är snyggt och ökar synligheten på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *