E-cigaretter

E-cigaretter – ett bättre alternativ

Tobaksröken ett minne blott

Allt fler människor väljer att sluta röka av en eller annan anledning. Det är då lättare om man har ett alternativ att byta ut cigaretterna med. E-cigaretten påminner, fungerar och efterliknar traditionell tobaksrökning på ett autentiskt sätt och inger rökaren återigen känslan av att ta en cigarett. Flertalet olika alternativa rökprodukter har varit ett alternativ till den traditionella tobaksrökningen i lite drygt 10 år nu. Tobaksröken börjar bli ett minne blott.

Näthandeln ger låga priser

Produkterna är lätta att transportera, går att fylla på och finns i otaliga smaker för användaren. Majoriteten av handeln med E-cigaretter sker inte i traditionella tobaksbutiker eller kiosker utan rökare av dessa produkter köper i regel varorna över nätet. Konkurrensen på nätet håller priserna nere för kunderna. Kolla olika leverantörer och jämför gärna produkter och priser för att hitta vad som specifikt passar ert behov.

En bra nätbutik som referens gentemot andra nätbutiker är xsmoke. Här finns flertalet olika produkter och tjänster för kunderna att ta del av. Utbudet på marknaden är stort, fler och fler upptäcker fördelarna med att handla över nätet, det är snabbt, smidigt och billigt. Eftersom näthandel inte behöver någon fysisk butik med personal, lokalhyror och inventariekostnader är näthandelspriserna i regel alltid lägre än priserna i fysisk butik.

Klicka här för att se kommittén.

Forskning om E-cigaretter

Diskussionen om alternativa produkter till tobaksrökning har pågått alltsedan den första E-cigaretten kom ut på marknaden. Om man sedan håller sig till rena fakta så är det så att traditionell tobaksrökning skördar varje år fler människoliv än alla mord, krig och trafikolyckor i hela världen. Detta är helt matematiskt sammanslaget. Vetenskapen om tobaksrökningens hälsoskadliga och dödliga effekter är välgrundad. Forskningen inom tobaksrökning och hälsa har pågått under en lång tid, detsamma kan inte sägas om E-cigarettens eventuella hälsorisker.

Vad forskare och vetenskapen har kommit framtill i dagsläget är att E-cigaretten är ett lång mycket mindre hälsoskadligt alternativ än traditionell tobaksrökning. Rökningens förbränning av tobak skapar fler skadliga ämnen än den förångningsprocess som sker i en E-cigarett. När du röker vanliga cigaretter får du i dig både tjära, komonoxid och nikotin. När det gäller utvecklarna och företagen som gör kundernas alternativa rökprodukter till traditionell tobaksrökning så vill de ta bort tjäran och kolmonoxidet. Hela den alternativa tobaksförsäljningen bygger till stor del på att produkterna skall ses som ett hälsosammare alternativ till tobaksrökningen. Därav satsar företagen stora summor för att leverera säkra, långt mindre skadliga och mer hälsosamma produkter åt sina kunder än vad den traditionella tobaksindustrin gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *