intranote

Dokumenthantering från Intranote

Företag av alla storlekar och oavsett bransch har en sak gemensamt: de behöver hålla reda på alla de dokument som skapas. Ett företag hanterar idag mängder med dokument, både de som de producerar själva och de som kommer in som exempelvis e-post. Problemet på många arbetsplatser är att man inte har någon koll på var någonstans man sparar dokumenten. En del dokument sparas sporadiskt på den lokala hårddisken, som dessvärre går lätt förlorade vid till exempel en hårddiskkrasch. Andra sparar dokumenten på en gemensam lagringsplats, som kan bestå av en extern nätverkshårddisk. Faran är lika stor där, särskilt om inte den hårddisken speglas mot en annan disk eller om inte någon form av backup-lösning finns.

Ytterligare ett stort problem är allmän åtkomst till filer, samt förstås också att fel personer kommer åt visst innehåll. Åtkomsten, eller bristen på den, drabbar främst de som är på resande fot – exempelvis säljare – som behöver komma åt kundregister och liknande, men självklart är detta ett problem för hela företagets organisation.

Lösningen på allt detta är ett dokumenthanteringssystem från IntraNote. Här ingår allt det som bara ska ingå i ett modernt och funktionellt dokumenthanteringssystem – och mer därtill. Det är viktigt att inte bara lösa kundens problem, utan samtidigt leverera en lösning som fungerar utöver förväntningarna. Oavsett vilken sektor företaget befinner sig i, är frågan alltid lika relevant och IntraNote är svaret. Detta är ett system som är lätt att uppgradera, som är säkrat för framtiden och där du som kund erbjuds en hög nivå av service.

Intranote.se erbjuder dessutom andra lösningar än dokumenthantering; du kan få en fullfjädrad IT-infrastruktur i företaget genom alla smarta system som finns. Här erbjuds också lösningar för avtalshantering, projekthantering och intranät. Allting har givetvis full kompatibilitet och går med enkla medel att integrera med andra system och applikationer som företaget använder. Den höga funktionaliteten gör att de anställda i företaget kommer göra ett bättre jobb, helt enkelt eftersom de har både bättre och effektivare verktyg att arbeta med. Du får med andra ord en gladare och nöjdare personal på köpet, samtidigt som alla administrativa sysslor går som tåget! Dessutom förbättras den interna kommunikationen inom företaget, eftersom både tillgänglighet och interaktion underlättas av de lösningar som systemen ger. Inte minst ökar företagets konkurrenskraft med effektivare verktyg, som garanterar åtkomst dygnet runt.

På Intranote.se kan du läsa mer om de olika system och lösningar som erbjuds. Tveka inte att kontakta företaget för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *