New Orleans

The Big Easy – New Orleans i spelform

Med denna New Orleans-inspirerade slot bjuder spelutvecklaren IGT in dig till den amerikanska söderns pärla. Känd för het mat, jazz, starka drycker, trevliga människor och en vacker stadsbild är New Orleans en stad med globala influenser. The Big Easy är New Orleans i slot-form.

Det finns många stora namn inom spelutveckling idag och IGT hör till dem med titlar som går att hitta hos många av nätets mest populära casinos. De står sedan tidigare bakom titlar som uppskattas av både nybörjare och proffs, däribland Texas Tea Slot, Wheel of Fortune och Monopoly. IGT:s spel utmärks av en känsla för slotsspelens klassiska analoga rötter samtidigt som de lyckas vara innovativa och nyskapande. Denna slot är definitivt inget undantag.

The Big Easy kommer med lätthet att föra dig så nära en genuin upplevelse av New Orleans som du kan komma sittandes framför en mobil- eller dataskärm. Den visuella upplevelsen av spelet utgörs av de saker man mest förknippar med New Orleans. Den kryddstarka maten som tagit influenser från Frankrike och den Karibiska övärlden, ett glas bourbon, det heta nattlivet som i USA är unikt för just New Orleans. Det hela toppas av med ett jazzinfluerat soundtrack.

När du bestämt dig för att spela The Big Easy online ska du kolla extra efter symbolen som består av Big Easys egna logotyp. Den fungerar nämligen som en ”Wild” och vinstlinjer där en Wild ingår har potentialen att öka dina insatta pengar många, många gånger. Om du lyckas få tre eller flera Wilds i rad så har du turen på din sida och låser upp ett bonusläge som i sin tur innebär en möjlighet att multiplicera din vinst med upp till tio gånger. Det här är ett slotspel som emellanåt betalar ut riktigt stora vinster.

Spelet är utöver det relativt okomplicerat, precis som det ska vara. Fem rader och 20 vinstlinjer ger ett spel som har gott om vinstchanser, är sofistikerat och enkelt på samma gång.

För den som ibland suktar efter nattlivet i en stad som på alla sätt och vis är att betrakta som en sann kittel där internationella influenser samsas och sammanblandats på det mest förföriska vis är detta en perfekt slot. Sloten lyckas på en och samma gång vara engagerande och avslappnande med ett soundtrack och visuella element som också de sammanblandas och bildar en helhet som är större än delarna. Varför inte testa att spela denna imponerande slot redan ikväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *